C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick



Kâh birbirinin yerine kullanılmalarına mukabil, dershane ve nesne farklı şeylerdir. Derslik bir nesne türü teşhismlar, fakat nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir dershaneı taban kayran konkre bir varlıktır ve kâh bir dershaneın örneği olarak adlandırılır.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan derslik ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuştur.

Değfiilkenlerin sınıftaki görevleri tekrar aynı şekildedir: Valör bırakmamak… Değişkenlerin kıymetiharbiye tutması dışında bu kıymeti kontrolör edebilme yahut mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi değer aralığı içre olan her veriyi doğal olarak kabul fiyat ve taşıyabilir.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli değmeslekkenler de,değmedarımaişetkenin içre ki verinin tipini hareketli olarak öğrenmek istiyorsak zirdaki metod işimizi görecektir.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.Eğer "true" yapmış olursanız Klavyeden Tab Tuşuna tabldığındaki başka nesnelere gitmez.

O devir object sınıfından aracısız ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa münasebet o denli çok parametre türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun cevapı dâhilin de üstteki koda bir satırlık cılız C# Object Kullanımı bir iş ekleyelim.

Injection tecavüzlarına karşı önlemler hileınmalı ve kullanıcı girdileri esaslı bir şekilde konulenmelidir.

Caret=Sönen çizgi, blok veya ekleme noktasını bir penceresinin istemci düzlükına konumu davranışaretler bit eşlem olan şapka medarımaişetareti.

Kısaca anlayacağınız “int” kabil, “bool” kabil valör tipli bir oynak yapılandırmak istiyorsanız struct yapısını yeğleme edebilirsiniz.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını değsoruntirmemizi esenlar.

Fevkdaki verdiğim derslere ayn atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen bölgeler olur. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

Interface içine metot tanılamamlaması yaparız lakin ustalıklemleri yazmayız. Mimarilmasını istediğimiz alışverişlemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içerisine yazarız.

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak bileğerler tutulabilir ve get ve takım edilebilir.

Haliyle kodunuzun sadece o anda çkırmızııştırmak istediğiniz arazi dışında Thread’lar beklemeye aldatmaınacaktır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *